over ons

Wie zijn wij?

Persoonlijke motivatie

Na een burn-out, jarenlang gebruik van antidepressiva en andere medicijnen ben ik op zoek gegaan naar supplementen die me zouden helpen om weer fit te worden. Ik was inmiddels ruim 30KG aangekomen, sliep slecht en had veel lichamelijke en geestelijke problemen. Het heeft me een poos gekost voordat ik de juiste supplementen had gevonden maar intussen gebruik ik deze al jaren. Nu voel ik me weer zoals ik vroeger was; fit, helder en energiek. Dit is niet vanzelf gegaan en verwacht niet dat supplementen spontaan je leven veranderen maar de juiste supplementen kunnen een goede aanvulling zijn naast gezond eten en voldoende bewegen. 

Supplementen gaan niet spontaan je leven veranderen maar kunnen wel bijdragen aan het oplossen van veel lichamelijke en geestelijke problemen. 

Ik ben geen arts en ik zal nooit advies geven over welke supplementen je moet gaan gebruiken. Ga nooit zelf “dokteren” bij ernstige geestelijke en/of lichamelijke problemen maar raadpleeg altijd eerst een arts. Sommige supplementen zijn krachtig en kunnen niet zomaar met bestaande medicijnen worden gebruikt. Pas hier dus me op en raadpleeg altijd een arts als je twijfelt of je de supplementen kunt gebruiken naast je bestaande medicijnen.

Peter Swaneveld

Over ons Bedrijf

Wie zijn wij en wat motiveert ons

Samen met een klein team enthousiaste medewerkers runnen wij ZAX. Vanuit ons prachtige pand in Rijsoord versturen wij iedere dag pakketjes naar klanten binnen Nederland maar soms ook naar België. In deze prachtige boerderij is ook een ICT-bedrijf gevestigd. Onze eigenaar Peter Swaneveld runt al jaren deze prachtige onderneming met 26 enthousiaste collega’s. 

Omdat het ICT-bedrijf goed loopt en door de persoonlijke ervaring met supplementen heeft Peter besloten om ZAX op te richten. Hij zag ruimte om de markt van supplementen in te stappen met hoogwaardige producten. Mensen zijn zich steeds meer bewust van de kwaliteit van de producten die ze kopen en zoeken dan ook, als het gaat om supplementen, naar de beste kwaliteit.

Eerlijkheid, transparantie en betrouwbaarheid is wat we nastreven in alles wat we doen. We doen er alles aan om onze klanten tevreden te maken en te houden. 

 

Kwaliteit

ZAX gaat voor hoogwaardige producten.

Prijs

Eerlijke prijzen, eerlijke producten.

Global

Kwalitatieve producten van over de hele wereld.

Tip ons!

Mis je iets in ons assortiment? Laat het ons weten

Gratis verzending

Vóór 22:00 besteld is dezelfde dag gratis verzonden

Veilig betalen

Wij garanderen veilige betaalopties

100% tevredenheid

14 dagen geld terug zonder vragen

Online Support

Wij reageren binnen 24 uur op al uw vragen

Reviews

Hoe klanten ons beoordelen