Bone Broth Sport Proteïne Chocolate Bio (Planet Paleo) 480gr

 49,99

De Bone Broth Chocolate is speciaal ontwikkeld voor fanatieke sporters en mensen met een actieve levensstijl. Deze bottenbouillon geeft u een belangrijk element van het dieet van onze voorouders terug. Daarnaast is deze bottenbouillon volledig biologisch gecertificeerd en geproduceerd van grasgevoerde koeien in Scandinavië.

De chocolade bottenbouillon bevat een enorme hoeveelheid aan eiwitten. De meeste van alle andere bottenbouillons. Zo bevat één portie maar liefst 13,5 gram eiwit, 0,6 gram vet en 0,8 gram koolhydraten. Dit product wordt geleverd in een grote pot van 480 gram wat gelijk staat aan 30 porties.

SKU: 2085 Categorie:

Beschrijving

De Bone Broth Sport Proteïne Chocolate Bio is speciaal ontwikkeld voor fanatieke sporters en mensen met een actieve levensstijl. Deze bottenbouillon geeft u een belangrijk element van het dieet van onze voorouders terug. Daarnaast is deze bottenbouillon volledig biologisch gecertificeerd en geproduceerd van grasgevoerde koeien in Scandinavië.

De chocolade bottenbouillon bevat een enorme hoeveelheid aan eiwitten. De meeste van alle andere bottenbouillons. Zo bevat één portie maar liefst 13,5 gram eiwit, 0,6 gram vet en 0,8 gram koolhydraten. Dit product wordt geleverd in een grote pot van 480 gram wat gelijk staat aan 30 porties.

Bone Broth en Collageen
Naast Bone Broth heb je ook Collageen. Ondanks dat ze beiden bereid worden van dierlijke producten en hoogwaardige eiwitten bevatten, zijn ze toch totaal verschillend.

De collageen van Planet Paleo wordt geproduceerd van dierenhuiden van grasgevoerde weidekoeien. Eerst worden de dierenhuiden een tijd lang geweekt in een alkalische oplossing, waarna de collageen uit de huiden wordt geëxtraheerd. Hierna wordt de collageen gehydrolyseerd door een enzymatisch proces, waardoor het beter wordt opgenomen door het lichaam. Ook heeft collageen een neutrale smaak, is het makkelijker oplosbaar in dranken en bevat het uitsluitend collageen peptiden.

Bone Broth daarentegen wordt gemaakt van de beenderen van de koeien. De beenderen worden voor een lange tijd zacht gekookt in in water. Hierdoor worden de primaire voedingsstoffen uit de botten getrokken en ontstaat er een voedende bouillon. Bone Broth bevat hierdoor minder peptiden (30%) en veel eiwitten (70%) in vergelijking met collageen. Naast de samenstelling is Bone Broth minder goed oplosbaar dan het collageenpoeder, heeft het meer smaak en bevat het een diversiteit aan nutriënten en collageen cofactoren (zoals enzymen).

De producent: Planet Paleo
Het bedrijf Panet Paleo is opgericht door Ben Shoulder.
Ben Schoulder staat bekend als één van de beste voedingstherapeuten, en is tevens actief als natuurgeneeskundige.

Planet Paleo werd opgericht op basis van de oude remedies en traditionele geneeskunde, iets waarvan Ben Schoulder gefascineerd door is geraakt.
Dit heeft tot gevold dat alle producten puur natuur zijn, en allemaal ethisch geproduceerd in Zuid-Marika, waar traditionele methoden worden gebruikt.

Productkenmerken

  • Extra hoog in eiwitten: 13,5 gram eiwit per portie(!)
  • Een heerlijke chocoladesmaak
  • Rijk aan glycine
  • Laag in koolhydraten
  • Speciaal voor de fanatieke sporters en mensen met een actieve levensstijl
  • Heerlijk met (plantaardige) melk
  • Perfect om te verwerken in baksels of eiwitshakes
  • Biologisch gecertificeerd
  • Inhoud: 480 gram (30 porties)

Samenstelling op basis van 16 gram (dagdosering):
Bone Broth poeder (rund) (biologisch) 15000 mg

Voedingswaarde (per 100 gram):
Energie 397 kcal
Vet 3,5 gram
waarvan verzadigd 1,9 gram
Koolhydraten 4,8 gram
waarvan suiker 10,2 gram
Eiwitten 80,4 gram
Vezels 6,3 gram
Zout 1,6 gram

Ingrediënten: 
Biologische runderbottenbouillonpoeder*, biologische rauwe cacaopoeder*, biologische kaneelpoeder*, biologische vanillepoeder*

Dit product betreft de Bone Broth Sport Proteïne Chocolate Bio. Kijk voor al onze collageen producten op: Collageen – ZAX

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bone Broth Sport Proteïne Chocolate Bio (Planet Paleo) 480gr” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *